RadioManager 2

Markkinoiden monipuolisin päätelaitteiden hallintatyökalu parametrointiin, ohjelmistopäivityksiin, ISSI/TEI -muutoksiin.

RadioManagerin rakenne

RM2 GUI ,jolla tehdään kaikki parametrointiin ja päätelaitteiden hallintaan tehtävä työ. Tämä osio vaatii perehtyneen käyttäjän. Täällä määritellään ohjelmoitavat radiot ja niiden ohjelmistoversiot sekä ISSI-TEI -paritus. Ohjelmasta myös nähdään, mitkä radiot on ohjelmoitu ja mitkä vielä ohjelmoimatta.

RM Client -osiolla tehdään varsinainen päätelaitteen päivitys. Tämä osio ei vaadi mitään koulutusta, riittää kun päätelaite kytketään tietokoneeseen, Client suorittaa päivityksen automaattisesti tunnistettuaan radion.

RadioManagerin tietokanta on SQL-pohjainen ja sille on oma Database controller huolto-ja varmuuskopiointityökalu.

RadioManager Toolboxilla voidaa tyhjentää radio täydellisesti ennen huoltoon toimittamista ja lukea radion sisältö tietokantaan.

Järjestelmän ansiosta parametrointityö voidaan yhdenkin PC:n järjestelmällä suorittaa edullisesti kentällä siten, että parametroija käyttäen RM GUI -työkalua määrittelee päivitettävät radiot ja luo niille ohjelmointiasetukset. Sen jälkeen tietokonetta voidaan kierrättää kentällä ja pelkästään avaamalla Client ja kytkemällä radiot kiinni tietokoneeseen suoritetaan päivitykset määritellyille radioille automaattisesti.

Uusi RadioManager2 on entistä helppokäyttöisempi ja monipuolisempi, mahdollistaen mm. kahden pohjan vertailun rinnakkain.

 


Sepuran tuotesivuille