DAMM TetraFlex

damm.jpg

tetraflex_webkuva.jpg

  • DAMM on markkinajohtaja pienissä TETRA-järjestelmissä
  • Edullisin tapa siirtyä digitaaliseen radiotekniikkaan
  • Erittäin nopea ja yksinkertainen käyttöönotto
  • Akkuvarmennus vakiona
  • Satojen toimitusten kokemus
  • Laajennettavissa alueelliseksi järjestelmäksi

 

DAMM Cellular Systems Aps, Tanska, valmistama TetraFlex TETRA-tukiasemajärjestelmä on markkinoiden helpoin ja edullisin TETRA-tekniikkaan perustuva radiopuhelinjärjestelmä. Järjestelmä on täysin DAMMin kehittämä ja valmistama.
DAMM on toimittanut nopeasti satoja TetraFlex-järjestelmiä kautta maailman, ollen nopeiten kasvava TETRA-verkkotoimittaja. DAMM on kehittänyt TETRA-tukiasemia jo yli vuosikymmenen, toimien aluksi johtavien TETRA-valmistajien alihankkijana ja loppukokoonpanijana. TetraFlex on DAMMin ensimmäinen omalla nimellä myytävä lopputuote. Sen kilpailukyky perustuu nerokkaaseen rakenteeseen, erittäin kompaktiin kokoon ja joustavaan laajennettavuuteen. Yksinkertaisimmillaan järjestelmässä on vain yksi kantoaalto, jota voidaan tarpeen mukaan laajentaa satojen tukiasemapaikkojen ja useiden kantoaaltojen/tukiasema-järjestelmäksi.  TetraFlex-järjestelmään voidaan liittää käyttöpaikkoja ja puhe- sekä dataliikenne voidaan nauhoittaa. TetraFlex on helposti liitettävissä puhelinverkkoon sekä IP-verkkoihin, jolloin verkon hallinta voidaan ulkoistaa esim. Northcomille. Verkonhallinnalla voidaan lisätä puheryhmiä, liittää käyttäjiä verkkoon sekä hoitaa tarvittavat päivitykset ja konfiguroinnit sekä valvoa tukiasemien toimintaa.
Useamman kantoaallon järjestelmä takaa myös toiminnan yhden tukiaseman ollessa pois käytöstä, silloin signallointi siirtyy automaattisesti käytössä olevalle tukiasemalle.

TetraFlex-järjestelmän taajuustehokkuus vähentää taajuusmaksuja lisäten kustannustehokkuutta. Omalla järjestelmällä voidaan korvata sekä perinteiset radiopuhelimet että matkapuhelimet, sekä hoitaa alueen valvonta- ja ohjaustarpeet langattomasti.
Northcomin TetraFlex-testiasema on toimitettavissa kokeiltavaksi todellisissa olosuhteissa asiakkaan luona, tällöin voidaan varmistua kuuluvuusalueesta ja soveltuvuudesta asiakkaan tarpeisiin.

DAMM Cellular Systems

DAMM Cellular Systems (Tanska) toimittaa edullisia ja nopeasti pystytettäviä TetraFlex TETRA-verkkoratkaisuja kooltaan 1-255 tukiasemapaikkaa. Ne soveltuvat erinomaisesti erilaisiin kokous- ja kongressikeskuksiin, ostoskeskuksiin, teollisuuslaitoksiin, voimalaitoksille, satamiin, paikallisille liikennelaitoksille ja jopa golfkentille. Suuremmat soveltuvat alueellisiin sähkölaitoksiin ja kaupunkeihin.

Lisätietoja valmistajan kotisivuilta:
dammcellular.com