Iridium GO! exec®

Iridium GO! exec® yhdistää akkukäyttöisen Wi-Fi-yhteyspisteen ominaisuudet ja toiminnallisuuden Iridium®-satelliittipuhelimen luotettavuuteen ja aidosti globaaliin kattavuuteen. Se mahdollistaa langattoman internetyhteyden älypuhelimille ja kannettaville tietokoneille ja samanaikaisen pääsyn jopa kahdelle korkealaatuiselle puhelinlinjalle.

Iridium GO! exec® on pienikokoinen ja helposti mukana kulkeva laite, joka mahdollistaa internet- ja puhelinyhteyden missä tahansa maailmassa Iridium-satelliittiverkkoa käyttäen.

Hyvä valinta tilanteisiin, joissa tarvitaan luotettavaa ja turvallista yhteyttä, kuten hätätilanteisiin tai kriisinhallintaan.

Iridium GO! exec® on myös erittäin kestävä ja luotettava laite. Laitteella on IP65-luokitus, mikä tarkoittaa, että se on suojattu pölyltä, vedeltä ja iskuilta.

Iridium GO! exec® on helppokäyttöinen. Se kytketään päälle ja se yhdistää automaattisesti Iridium-satelliittiverkkoon. Tämän jälkeen käyttäjä voi kytkeä älypuhelimensa tai kannettavansa tietokoneen Iridium GO! exec® -laitteen Wi-Fi-verkkoon ja käyttää internetiä tavalliseen tapaan.

Iridium GO! exec® on myös suosittu valinta yrityksille, jotka tarvitsevat luotettavan viestintäratkaisun työntekijöilleen, jotka työskentelevät etäisissä tai vaikeasti saavutettavissa paikoissa.

  • 22 Kbps Lähetys/88 Kbps Vastaanotto
  • 6h puhetta tai 24h valmiustilassa
  • Sisäänrakennettu handsfree
  • Rakennettu MIL-STD-810H standardin mukaan
  • Paino 1,2kg
  • Iridium GO! exec ja Iridium Mail apit älypuhelimille