Peter Jones -kantovarusteet

  • peterjoneslogo.jpgKlickFast-(KF) kantovarustesarja
  • KF-sarjalla radio lukkiutuu 6 eri asentoon
  • Suojalaukut kaikille radiomerkeille
  • Kainalovarusteet
  • KF-telinesarja vyölle, autoon ja vaatteisiin
  • Kantolaukut kaikille viranomaistarvikkeille

Peter Jones (ILG) Ltd on suurin englantilainen suojalaukkujen ja kantovarusteiden valmistaja, alansa Leatherman. Peter Jones on kehittänyt mallisuojatun KlickFast kantovarustesarjan, jossa nerokas radioon ruuvattava tai laukussa oleva kantonasta lukkiutuu vyötelineeseen tai ommeltavaan/ruuvattavaan telineeseen sinten että radiota/laukkua voidaan kantaa 6 eri asennossa. Radio irtoaa vain kääntämällä se ylösalaisin lisäten turvallisuutta kahakkatilanteissa ja varmistaen ettei radio putoa vahingossa missään olosuhteissa.

Peter Jonesin suojalaukkuja löytyy kaikkiin vhf-uhf ja VIRVE radioihin sekä yleensä kaikkiin mukana kannettaviin varusteisiin. Ne voidaan toimittaa perinteisellä vyölenkillä tai KF-kantovarusteella.

Pyydä lisätietoja ja hinnasto meiltä.

Peter Jonesin kotisivut ovat osoitteessa peterjonesilg.co.uk

Suojalaukkuesite EADS VIRVE-puhelimille: tetra eads kantovarusteet

Uusi työkalu radiopuhelinten kantovarusteiden valintaan!

Peter Jonesin sivustolta löydät mm. kuvat kunkin laitevalmistajan mallistoon sopivista laukkuvaihtoehdoista edestä ja takaa sekä erilaisten lisävarusteiden esittelyt. Useimpia laukkuja on myös saatavissa kaikkiin radiopuhelinmalleihin. Tutustu sivustoon:  http://www.seeyourradiocase.co.uk/pmr-icom