IWCS

IWCS-tuotteet sopivat erinomaisesti asiakkaille, jotka tarvitsevat viestintää ympäristöissä, joissa on korkea melutaso. Vesitiivis vähintään IP67. Kuuntelua ja langatonta sisäpuhelinta useiden käyttäjien välillä, hyvällä kantamalla. Vieraile osoitteessa iwcs.eu saadaksesi lisätietoja tuotteista.

 

iriComm 4.0 Wireless

 

 

 

 

 

 

iriComm 4.0 Wireless on uusi kuulokemikrofonimme. IriComm 4.0 Wirelessissä on samat ominaisuudet kuin tavallisissa langattomissa kuulokkeissa, lisäksi Situational Awareness toiminto ja 3-tilan LED-valo. iriComm 4.0 Wireless toimii 2,4 GHz:n taajuudella ja muodostaa yhteyden iriSound Solutions (Intelligent Intercom), matkapuhelimiin ja jopa Peer To Peer. iriComm 4.0 tukee kahta samanaikaista yhteyttä.

Lisätietoja: www.iwcs.eu/iricomm-4-0-2/

iriComm 4.0 Wired

 

 

 

 

 

iriComm 4.0 Wired on uudet kestävät ja vedenpitävät kuulokkeet. iriComm 4.0 Wiredissä on samat ominaisuudet kuin tavallisissa langallisissa kuulokkeissa, lisäksi Situational Awareness toiminto ja 3-tilan LED-valo. Tämä versio vaatii virran ulkoisesta radiosta tai IWCS Headset Intercomista kun kuulokkeita käytetään osana iriSound Intelligent Intercomia

Lisätietoja: www.iwcs.eu/iricomm-4-0-2/

iriBelt MKII

 

 

 

 

 

 

 

Kun mikään täysin langattomista iriComm 3.0 -ratkaisuistamme ei vastaa vaatimuksiasi, iriBelt on seuraavaksi paras täysin langaton ratkaisu. iriBelt liitetään iriInsert-kaiutin/mikrofoni-yhdistelmään, joka on suunniteltu sopimaan Gecko MK11 -venesuojakypärään. Muiden kypärätyyppien osalta ota yhteyttä ja kuule mahdollisuuksista. iriBelt MKII:ssa on kaksi PTT-painiketta, jotka mahdollistavat jopa kahden ulkoisen radion etäaktivoinnin. Parannettu toimintasäde.

Lisätietoja: https://www.iwcs.eu/headsets/